Buffetten

 

BOURGONDISCH BUFFET

 

Voorgerechten

 

Zalmsalade met rode zalm

Huzarensalade met fijn vlees

Cocktailtje met garnaaltjes, rode zalm, surimi, met sla, ei, tomaat en cocktailsaus

 

Hoofdgerechten

 

*Vleesgerechten

Tranches van kruidige fricandeaufilet met veel verse tuinkruiden in een champignonroomsaus

Biefstukblokjes in Stroganoffsaus

Pittig gekruide Mexicaanse spareribs

Gebraden Spaanse gekruide gehaktballetjes in een verse tomatensaus

*Visgerechten

Gestoofde visfilet op de originele Volendammer manier gestoofd in een heerlijke "butter en eeksaus"

roerbak gambaatjes in een kruidige knoflooksaus

*Oriëntaalse gerechten

Nasi Goreng

Bami Goreng

Gemarineerde/geroosterde kipfilet in een eigen gemaakte satésaus

Kip "Malay" in een oosterse saus met abrikozen en saffraan

*Garnituren

Franse frietjes

Gebakken krielaardappeltjes

Rode koolstamppot

"Butter en Eek"

Kroketaardappeltjes

Twee soorten verse seizoen groenten

Frans stokbrood en kruiden boter

Diverse sauzen

 

Als nagerecht serveren wij vanille/roomijs met warme chocoladesaus, likeur en slagroom

 

Prijs per persoon Bourgondisch buffet  € 37,50

 

 

BOURGONDISCH TAFELEN

 

Het Bourgondisch tafelen begint met een heerlijke cocktail van garnaaltjes, zalm, mandarijn, sla, ei, tomaat en warm stokbrood met kruidenboter.

 

Voorgerecht:

Krachtig gekruide bouillon met veel verse groenten en kalfsvlees

 

Hoofdgerechten:

*Gegrilde gambaatjes in knoflook-roomsaus

*Biefstuk blokjes in Stroganoffsaus

*Gebraden warme kalfsrollade in rode wijnsaus

*Gestoofde scholrolletjes in "butter en eek"

*Gegrilde blokjes saté

*Nasi goreng

*Bami goreng

Hierbij komen de volgende bijgerechten;

*Gemengde salademix met tomaat, ei, tonijn en een

  kruidige dressing

*Rode kool stamppot

*Franse frietjes

*gebakken aardappeltjes

 

Nagerecht:

Vanille/roomijs met warme chocoladesaus, nootjes en slagroom

 

De prijs voor deze verzorgde avond- of middag is € 29,50 p.p.

 

 

BUFFET " IJSSELMEER"

 

Voorgerechten

Heldere, goed gevulde groentesoep

Meloen met Parmaham

*Vleesgerechten

Gegrilde rosbief met Parmezaanse kaas, bieslook en verse kruiden

Gebraden fricandeaufilet

Argentijnse rund stoofschotel, gestoofd in een heerlijke rode wijnsaus met paprika, couchet bosuitjes, knoflook

*Visgerechten

Gegrilde gamba's in een lichte room/knoflooksaus afgebakken en geserveerd in een roomkerriesaus

Gebakken kibbeling van verse kabeljauwfilet

*Oriëntaalse gerechten

Nasi Goreng

Bami Goreng

Gemarineerde/geroosterde kipfilet in een eigen gemaakte satésaus

*Bijgerechten

Combinatie van slasoorten, met een dressing van olijfolie, balsamico en Italiaanse kruiden

Gepofte aardappel met zure room

Vers afgebakken Frans stokbrood

Boter en kruidenboter

Franse frietjes

Diverse sausen

 

Verrassend nagerecht

 

Prijs per persoon € 32,50

 

 

OOSTERS BUFFET

 

*Voorgerechten:

Soto Ajam, oosterse pittige kippensoep

Salade van Mango en krokante kip en cashewnoten

*Hoofdgerechten:

Dageng rendang, gestoofd pikant rundvlees

Koeng priawaan (garnaaltjes in zoetzure saus)

Sateh kai met nam Jim satehsaus (pittig)

Bami Malay met krokant gebakken varkensvlees, hierbij een keur aan verse groenten in zoetzure saus

*Bijgerechten

Nasi Goreng/ Witte rijst

Kaeng daeng moo (pittige curry schotel)

een pikante Thaise curry met en groenten en varkensvlees

Khao pad (gebakken rijst met groente, vegetarisch)

Atjar, verse knapperige groenten in zoetzure saus

Pak pad ruam mit , oosterse wokgroenten (vegetarisch)

Kroepoek, een bijgerecht van krokant gefrituurde garnalen

 

Verrassend nagerecht

 

Prijs per persoon € 28,50

Vanaf 30 personen, indien u met minder gasten wilt komen, is de prijs op aanvraag

 

 

DESSERT BUFFET

 

Een assortiment van ijstaart met slagroom en karamelsaus*** crème Brullee een geflambeerde Spaanse pudding*** slagroomsoesjes overgoten met chocoladesaus*** warm appelgebak met slagroom*** vanille-ijs met slagroom***vers fruit***sinaasappelbavarois*** Vanille roomsaus.

 

Desserts:

Vanille-room ijs met slagroom en warme chocoladesaus 

€ 6,75 **** Sinaasappelbavarois met likeurroom saus met slagroom € 6,95 **** Vanille-ijs vruchten coupe met vers fruit, en slagroom likeur € 7,50

 

Prijs per persoon Dessertbuffet  € 9,50

Vanaf 30 personen, als u met minder gasten wilt komen dan is de prijs op aanvraag.

 

 


Wenst u het assortiment van gerechten te veranderen, meer afgestemd op uw persoonlijke wensen? Onder het genot van een heerlijk kopje koffie willen wij u daar graag , en geheel vrijblijvend, van advies dienen.