Feesten en Partijen


De AMVO maakt het onze gasten graag naar de zin. U bent hier van harte welkom om een heerlijk drankje of hapje te nuttigen, te dineren of zelfs feesten en partijen te organiseren middels onze zaalverhuur! Wij kunnen een bruiloft-programma op maat maken waarbij (ongeacht het budget), de kwaliteit & sfeer hoog in het vaandel staan. Om er zeker van te zijn dat al uw wensen en mogelijkheden besproken worden, gaat de AMVO te werk met een professioneel stappenplan. 

 

Om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden treft u onderstaand een overzicht van de zalen. Alle zalen beschikken over een klimaat beheersing -systeem en daarnaast over perfecte geluidsinstallaties, met een groot digitaal muzikaal archief.


Bühne Zaal

Deze zaal beschikt over een prachtig podium (8 bij 5 m.) een verhoogd plafond ,audiovisuele hulpmiddelen als ook vele lichteffecten. Dit alles zorgt voor een eigentijdse en trendy uitstraling.

 De Bühne-zaal is een veelzijdige zaal die onder andere geschikt is voor (bedrijfs-)feesten, presentaties en optredens.   

De Bühne-zaal is een accommodatie voor 100 tot 500 gasten.

Volendammer Zaal

De Volendammer Zaal is het paradepaardje van de AMVO.

De zaal ademt (ondanks haar omvang) warmte, sfeer en gezelligheid uit. Niet in de laatste plaats vanwege de warme kleuren en de vele klassieke kunstwerken, die het leven in Volendam rond 1900 weergeven. U kunt hier evenementen van 100 tot 350 personen organiseren. 

 

 

Boven Zaal

Deze zaal op de bovenverdieping van de AMVO heeft een prachtig uitzicht over Volendam. De zaal is rijkelijk behangen met schilderijen van de wereldberoemde Franse schilder Claude Monet. Deze ruimte kan getypeerd worden als stijlvol modern met tal van klassieke accenten (art deco). Er kunnen 35 tot 100 personen plaatsnemen in deze zaal.  

 

 Grand-Café Charleston

Ons prachtige Grand-Café "Charleston" is volledig vernieuwd, 

deze authentieke en luxe bar is een heerlijke plek om te genieten van goed gezelschap. Wij bieden u zowel drankjes als hapjes aan en het is tevens een plek waar u feestjes en partijen kunt organiseren.