Restaurant & Partycentrum AMVO

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor een onvergetelijk samenzijn met familie, vrienden of collega’s? Of wilt u even lekker genieten van een hapje of drankje, of zelfs een uitgebreid diner? 

 

De AMVO, met een totaal accommodatie voor 1500 personen, is een unieke locatie in het historisch centrum van Volendam waarbij de professionaliteit van onze medewerkers u een geweldige ervaring kunnen bezorgen. Wij zijn het grootste horeca etablissement van Volendam. Of het nu gaat om uw huwelijksfeest, receptie, familiediner of bedrijfsfeest, ons managementteam verzorgt alles tot in de kleinste details.

 

De verschillende zalen, restaurants, het grand-café, de ijssalon en de FEBO zijn allemaal onder één dak gevestigd, waardoor het voor u als groep mogelijk is om overal een kijkje te nemen en overal plaats te nemen. Afhankelijk van uw wensen en aangelegenheid, kunnen wij u adviseren welke locaties het meest geschikt zijn. De mogelijkheden bij AMVO zijn eindeloos!


Pannenkoeken

Geniet van overheerlijke, verse pannenkoeken!

Zalen

De AMVO heeft in totaal 4 grote zalen en is hierdoor een unieke locatie in Volendam

Grand-Café

Ons prachtig vernieuwde Grand-Café "Charleston" is sfeervol, straalt luxe uit en is een heerlijke plek om een hapje of drankje te nuttigen