Ice Dream

Geniet in de lente en in de zomer van overheerlijk, ambachtelijk & vers ijs in alle soorten en smaken bij onze ijssalon "Ice Dream"! 

 

Tevens een zeer leuke locatie om kinderfeestjes te organiseren, u bent van harte welkom om contact met ons op te nemen hierover! 

 

Een groot gedeelte van ons ijsassortiment is lactose vrij, ook hebben wij verschillende ijssoorten die gluten-vrij zijn. Vraag hier naar bij een van onze medewerkers. Het is mogelijk om bij ons van een heerlijke high tea te genieten! 

 

De high tea bestaat uit een glas Prosecco, gevolgd door een rijk gevulde etagere met een mix van zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee!

 

Omdat wij alle producten vers inkopen en bereiden, is reserveren wel een must. U bent van harte welkom contact met ons op te nemen!Ijssmaken

Een paar voorbeelden uit ons uitgebreide assortiment:

Kinder Bueno, Oreo koekjes, Stroopwafel, Groene appel, witte Chocolade Crunch, Yoghurt amarena, Kit Kat, Bastogne, Framboos, Strawberry Cheesecake


Openingstijden

De ijssalon is in de herfst en winter gesloten. Wij bieden u in deze jaargetijden overheerlijke pannenkoeken aan in ons Grand-Café.